Enterprise Hybride IT

Uitdagingen op het gebied van data en infrastructuur management

 

De waarde van data en de hoeveelheid ervan neemt enorm toe.

Data dient altijd en overal benaderbaar te zijn, veilig en kosteneffectief opgeslagen. De wereld van Enterprise Hybride IT biedt enorme kansen voor organisaties, bedrijven en personen. Alles en iedereen is gekoppeld aan een intern, dan wel een extern netwerk. We hebben altijd toegang tot de slimste applicaties die via het web beschikbaar zijn. Voor organisaties is het zaak om te zorgen dat de interne IT voldoet aan al die verwachtingen, meer waarde uit data wordt gehaald en de business daadwerkelijk ondersteund wordt.

In de wereld van Enterprise Hybride IT is elk bedrijf een IT bedrijf geworden.

Het is het fundament, een onmisbaar element voor elk bedrijf, voor elke organisatie. Zodoende dienen we te zorgen dat de IT echt als dienst wordt geboden en cloud enabled is. Door middel van slimme en geavanceerde analytics oplossingen kapitaliseren we de waarde van data en creëren we een competitief voordeel. Betrouwbare security oplossingen dienen de IT omgeving en data te beveiligen tegen de security bedreigingen van vandaag de dag.

Maximale ontzorging

Tectrade ontzorgt haar klanten maximaal op het gebied van IT infrastructuur, Hybride Cloud, Big Data & Analytics en Data Protectie & Security. In de adviserende fase ondersteunen wij onze klanten met het uitwerken van de eisen en wensen, deze in lijn te brengen met de doelstellingen van de organisatie. We ontwerpen hybride IT architecturen, verzorgen daadwerkelijke levering, implementatie, migratie en beheerdiensten. Daarnaast bieden we private, public en hybride cloud platformen.

 

Kostenverlagende Hybride IT

Social Media

Volg Tectrade op social media en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Enterprise Hybride IT