Hybride Cloud

Maakt u al gebruik van de dynamische hybride cloud?

 

In de wereld van Enterprise Hybride IT wordt IT als dienst aangeboden aan interne en externe gebruikers en klanten.

Hoever bent u met de implementatie van een dynamisch hybride cloud infrastructuur? Heeft u uw doelstellingen, wensen en ambities van uw organisatie in kaart gebracht? En heeft u al helder welke rol uw data infrastructuur moet spelen bij de realisatie daarvan?

Weet u waar u uw huidige IT-investeringen beter kunt benutten en waar u nieuwe oplossingen nodig hebt?

Heeft u dit inzicht, dan weet u vooral dat de cloud de beste oplossing voor u is, en – altijd nuttig in bijvoorbeeld bestuursvergaderingen – waarom de cloud geschikt is voor uw organisatie.

‘De cloud’ bestaat eigenlijk niet

Er is namelijk een heel spectrum van cloud diensten beschikbaar. Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Services (PaaS) en Software as a Service (SaaS).

Daarnaast zult u altijd een mix blijven behouden tussen interne private cloud infrastructuur, externe private en public cloud diensten. De wereld van Enterprise Hybride IT is een wereld die bestaat uit dynamisch hybride, cloud gebaseerde IT, die altijd beschikbaar is, flexibel, schaalbaar. Een wereld die een hoge mate van beveiliging en data protectie biedt. Kunt u hulp gebruiken bij dit proces, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dit is wat Tectrade doet. Dag in, dag uit.

Samen met u:336x260_hybride_cloud_2

  • creëren we inzicht in uw zakelijke doelstellingen.
  • brengen we uw huidige gegevensarchitectuur in kaart.
  • kiezen we de ideale weg omhoog voor uw organisatie.

Leidt deze weg voor u naar de Cloud, dan beschikken wij over de kennis en expertise om te zorgen dat u die betreedt om de juiste redenen en met het juiste beveiligingsniveau. Zo bereiken we het beloofde resultaat.

 

Lees ook het blogartikel ‘Groei cloud vraagt om hybride IT-Infrastructuur’

 

Cloud Brokerage Services Is de cloud geschikt voor u? VMware op Bluemix Cloud & Managed Services Cloud Readiness Check

Social Media

Volg Tectrade op social media en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Enterprise Hybride IT