Storage Infrastructure Solutions

Hoe optimaliseer ik mijn data storage infrastructuur?

 

Een uitdaging waar iedereen voor staat, en die u op verschillende manieren kunt aangaan.

Nemen de data volumes binnen uw organisatie almaar toe? Mooi zo! Dan hebt u namelijk de kans om er geweldige innovatieve, strategische, winstgevende dingen mee te doen. Denk hierbij aan realtime business intelligence, gepersonaliseerde klantervaringen, locatiegebaseerde marketing, predictive analytics, snellere en slimmere samenwerking.

Bedenk u eens hoe u uw gegevens moet opslaan en beheren zodat u er dat ene inzicht, die diensten, dat nieuwe concurrentievoordeel uithaalt. En wat u er in de toekomst allemaal nog meer mee kunt doen.

Wanneer u steeds opnieuw schrijfruimte bijkoopt, beheerst u uw data groei niet. Dan beheerst uw data uw groei.

Bij Tectrade werken we samen met onze klanten om het ware potentieel van hun data aan het licht te brengen. En ze vervolgens te helpen om duurzame, strategische oplossingen voor de uitdagingen rondom gegevensgroei te vinden, evalueren en implementeren.

Dit doen we door inzicht te krijgen in welke data er is, van wie deze is, door wie deze wordt benaderd en hoe vaak. We kijken eveneens naar hoe de data infrastructuur presteert, technisch functioneert en ingericht is. Ook kijken we of de performance, robuustheid en beschikbaarheid in lijn is met de eisen en doelstellingen bij calamiteiten. Daarnaast kijken we naar de data protectie en de mogelijkheid om gegevens terug te kunnen zetten wanneer deze om welke reden dan ook niet meer beschikbaar, verloren of beschadigd zijn geraakt.

Zodra de datastorage infrastructuur geschikt is gemaakt voor de wereld van Enterprise Hybride IT, maken we gezamenlijk vervolgstappen.

Met slimme analytics oplossingen van toonaangevende leveranciers, gekoppeld aan onze jarenlange samenwerkingen met onze klanten, bieden onze data experts de mogelijkheid de echte waarde uit data te halen. Waarmee de organisatie slimmer en sneller kan werken aan het verbeteren van de bedrijfsresultaten en hiermee een competitief voordeel kan behalen uit de data.

 

Server en Storage infrastructuur Software Defined Storage Storage optimalisatie

Social Media

Volg Tectrade op social media en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Enterprise Hybride IT