Hybride infrastructuur

Een hybride infrastructuur groeit met u en uw organisatie mee

 

Hoe toekomstvast is uw huidige infrastructuur? 

Sommige organisaties worstelen jarenlang door, zonder de juiste verbeteringen in te zetten, te innoveren en meer waarde uit data te halen. Sommige beheerorganisaties steken jarenlang onnodig veel energie in het in de lucht houden van verouderde systemen, applicaties en data infrastructuren en missen daardoor de kans om te innoveren. Een hybride infrastructuur ondersteunt de bedrijfsdoelstellingen, is uitermate flexibel, schaalbaar en biedt de juiste prestaties om de business daadwerkelijk van een goede dienst te voorzien.

Bij Tectrade bent u aan het juiste adres, wij zijn experts in het optimaliseren van IT infrastructuren en het verhogen van performance en beschikbaarheid. Wij helpen  bij het ‘cloud ready’ dan wel ‘cloud enabled’ maken van complexe IT architecturen. Een hybride infrastructuur groeit met u en uw data mee.

Samen met u scheppen orde, waar deze dreigt te verdwijnen, reduceren risico’s in deze spannende tijden en zorgen ervoor dat uw IT omgeving de organisatie en gebruikers nog beter gaat ondersteunen. We zorgen dat gegevens op de juiste plaats opgeslagen zijn, klaar voor gebruik wanneer u het nodig hebt, met benodigde snelheid en beschikbaarheid en tegen de juiste kosten.

Hoe werkt Tectrade met u samen?

  • Allereerst leren we uw organisatie, doelen, ambities en verplichtingen kennen.
  • Vervolgens brengen we samen met u uw huidige omgeving zo gedetailleerd mogelijk in kaart.
  • Zodra we weten waar alles is – en waar uw bedrijf naartoe wil – kijken we naar alle mogelijke oplossingen en zoeken we betrouwbare leveranciers. Samen vinden we die ene oplossing of dienst, of een combinatie hiervan, die het best aansluit bij uw behoeften.

Welke oplossing het ook wordt – het biedt u beter inzicht, eenvoudiger beheer en minder zorgen. Met andere woorden, wij maken uw IT infrastructuur klaar voor de huidige wereld van Enterprise Hybride IT. En als u dat wilt, bieden we ook nog volledige ontzorging door middel van onze managed services.

Server en Storage infrastructuur

 

Social Media

Volg Tectrade op social media en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Enterprise Hybride IT