Over Tectrade

Wie zijn wij?

Wij zijn Tectrade, uw betrouwbare, onafhankelijke adviseur in de wereld van Enterprise Hybride IT. Met een team van experts ondersteunen wij wereldwijd klanten op het gebied van Hybride Cloud, Data Protectie en Security, Analytics- en Commerce oplossingen en diensten.

Samen met onze klanten werken wij aan het beperken van risico’s en kosten – en het verhogen van beschikbaarheid en prestaties. Hierbij maken wij gebruik van ‘state of the art’ en innovatieve oplossingen van de belangrijkste vendoren en de grotere cloud leveranciers in de markt. Alleen op die manier kunnen we het ware potentieel van data aan het licht brengen.

Het is uitdagend werk dat wij leuk vinden! Wij zijn tevreden als u dat bent en gaan graag verder dan u van ons mag verwachten!

Met diepgaande expertise en meer dan 2 decennia ervaring, nemen wij persoonlijke verantwoording voor het slagen van projecten en een maximale ontzorging. Met als doel onze klanten te ondersteunen bij het realiseren en ondersteunen van de bedrijfsdoelstellingen.

Expertise en strategische relaties

Tectrade heeft al jarenlange ervaring met complexe Data, Server en Storage Management oplossingen, hierdoor beschikt Tectrade over de juiste en bewezen expertise om u op een veilige manier te begeleiden naar de wereld van Enterprise Hybride IT.

Daarnaast bouwen wij dag in dag uit aan onze langdurige klantrelaties, in allerlei uiteenlopende sectoren. Wij verlenen diensten op wereldwijde schaal, bij enkele van ‘s werelds meest data intensieve ondernemingen.

Bel of mail gerust voor een kennismakingsgesprek!

Social Media

Volg Tectrade op social media en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Enterprise Hybride IT