Expertise

Onze ervaring is enorm evenals onze lijst met certificeringen

Tectrade is al meer dan twee decennia toonaangevend op het gebied van IT infrastructuur oplossingen, data management en protectie. Het verwerken, opslaan, beschermen en beschikbaar houden van data zit in onze genen.

Dankzij onze uitgebreide expertise en ervaring bij vele nationale en internationale klanten, is Tectrade met recht een van de specialisten in de markt. We beschikken over talloze certificeringen voor bewezen enterprise-class hardware en software oplossingen en hebben een keur aan klanten uit verschillende sectoren en continenten.

Met onze expertise en ervaring zorgen we ervoor dat onze Hybride Cloud en IT infrastructuur oplossingen ondersteund worden door bewezen technologieën van vendoren zoals IBM, DellEMC, Vmware, NetApp, Cisco en HPE.

Als IBM Specialty Partner op het gebied van PowerSystems en System Storage en een van de meest breed gecertificeerde IBM Software partners is Tectrade een van de leidende IBM Platinum Business Partners in Europa.

De afgelopen jaren is Tectrade NL door IBM onderscheiden met diverse awards nationale en internationale awards. Het afgelopen jaar heeft Tectrade ook diverse awards in ontvangst genomen, de Dutch IT-Channel Award in de categorie Value Added Reseller of the Year 2016 en Cloud & Managed Services Reseller of the Year 2015, de Europese IBM Choice Award en IBM Business Partner of the Year en IBM Systems partner of the Year. 

Onze klanten

De klanten van Tectrade hebben één ding gemeen: hun onderneming vertrouwt fundamenteel op data. Of het nu gaat om beursgenoteerde multinationals met complexe vereisten qua gegevensarchitectuur, of middel grote organisaties die ernaar snakken om concurrentievoordeel te halen uit alle gegevens die ze bij hun werk verzamelen – onze experts gaan graag de samenwerking aan.

Onze certificeringen en specialisatiegebieden

Tectrade beschikt over een team van enthousiaste specialisten. Wij streven de hoogste graad van certificeringen na op ons kernportolio, waarbij wij zowel op advies, implementatie als support en beheer onze klanten maximaal kunnen ontzorgen. Bovendien is Tectrade ISO 9001 gecertificeerd (kwalitatief werken). Het ISO certificaat sluit perfect aan op de visie van Tectrade en onze werkwijze. Wij werken namelijk continue aan:

ISO Certificering Tectrade

• Kwaliteitsverbetering
• Klanttevredenheid
• Hoogwaardige levering kwaliteit
• Consistente communicatie
• Verbeteren van processen
• Conformeren wet- en regelgeving

Cloud & Infrastructure Management

Tectrade experts bieden al jaren uitgebreide dienstverlening rondom infrastructuur, systems en cloud management op basis van onder andere IBM, Dell EMC, Pure Storage, NetApp, Cisco, Lenovo System X en HPE.

(Hyper) Converged Systems

Tectrade biedt met haar expertise op het gebied van (Hyper) Converged Systems en een portfolio van toonaangevende fabrikanten zoals IBM, Dell EMC, Pure Storage, Cisco, Lenovo, en HPE een unieke dienstverlening aan haar klanten.

Networking Solutions

Door de jaren heen heeft Tectrade ruime ervaring opgedaan ten aanzien van het ontwerpen van complexe IT infrastructuren. Vooral in het datacenter koppelen we complexe server en storage infrastructuren, enterprise wide backup en recovery oplossingen aan hoog beschikbare core netwerken, waarbij gegarandeerde prestaties en data toevoer van cruciaal belang zijn. We zijn gecertificeerd voor oplossingen van diverse marktleiders op dit gebied zoals DellEMC, Juniper, Brocade, Cisco en Lenovo.

Focusvendoren

Social Media

Volg Tectrade op social media en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Enterprise Hybride IT