Het Tectrade gevoel

Wij voelen het als onze persoonlijke verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat uw IT optimaal presteert.

Bij Tectrade zijn we niet tevreden, indien u niet het gevoel heeft dat we een betere prestatie hebben verricht dat u van tevoren had verwacht. We zetten net dat stapje extra en nemen verantwoordelijkheid voor wat we doen.

We zijn eigen en wijs, willen beter zijn dan de rest en hebben innovatie, commitment, loyaliteit en partnership in ons DNA zitten. We zijn enthousiast, houden van uitdagingen en vinden plezier hebben in wat we doen extreem belangrijk.

Bovenal weten we waar het om gaat: wij bestaan bij de gratie van de samenwerking met onze klanten. Bij ons bent u geen nummer, werkt u met een vast team van experts, die weten wat voor u belangrijk is: het beschikbaar houden van uw IT infrastructuur, data en applicaties en zo adequaat mogelijk uw organisatie ondersteunen. Als er een probleem is, lossen we het eerst op, zonder te discussiëren over het hoe of waarom. Dit kunnen we later wel doen. Net zoals we dan met elkaar zullen zorgen dat een probleem maar een keer voor komt en we daarna met zijn allen zeker stellen dat het niet nog een keer zal gebeuren.shutterstock_176614817

Tectrade werkt samen met middelgrote en grote organisaties die ambitieuze doelen en moderne eisen aan hun IT infrastructuur stellen. Dat is ingewikkeld en veeleisend werk. Maar juist dat werk vinden wij fantastisch.

Hoe groot uw uitdaging ook is, wij haken nooit af. Dat is niet wie wij zijn. Wij zien nieuwe mogelijkheden. Niets bezorgt ons zo’n kick als het bijna onmogelijke toch voor elkaar krijgen.

Tectrade biedt wereldwijd expertise op het gebied van IT infrastructuur, Hybride Cloud, Analytics en Security. Met meer dan 23 jaar ervaring en een team van specialisten wist Tectrade al honderden klanten te helpen ferme grip op hun IT infrastructuur te krijgen en hun bedrijfskritische data binnen een groeiende organisatie effectief te beheren.

Social Media

Volg Tectrade op social media en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Enterprise Hybride IT