Klantencases

Een goede relatie met onze klanten is essentieel voor een goede samenwerking, onze klantencases onderstrepen dit.

IT is een dienst geworden, die de bedrijfsdoelstellingen dient te ondersteunen en middels hybride cloud technieken wordt afgenomen.

De klanten van Tectrade hebben één ding gemeen: hun onderneming drijft op data. Of het nu gaat om beursgenoteerde multinationals met complexe vereisten qua gegevensarchitectuur, of kleinere organisaties die ernaar snakken om concurrentievoordeel te halen uit alle gegevens die ze bij hun werk verzamelen – onze experts gaan graag de samenwerking aan. U hoeft ons niet zomaar op ons woord te geloven.

 

Klantencase:  Kostenefficiënt hybride Twin Datacenter bij Zeelandiazeelandia

Om direct na een calamiteit weer snel operationeel te kunnen zijn met de storage infrastructuur vroeg de IT-infrastructuur, van Zeelandia, eem grote internationaal opererende bakkerij-ingrediëntenspecialist, om vernieuwing. Naast de vraag naar een betrouwbare centrale storage oplossing was er ook de behoefte naar verlaging van de kosten. IT-dienstverlener Tectrade beantwoordde al deze vragen met een award-winnende hybride Twin Datacenter oplossing.

Lees verder

Klantencase: Toekomstbestendige ‘high available’ ICT omgeving bij MUFG Bank (Europe) N.V.Logo MUFG

De bank (voorheen Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ (Holland) N.V.) behoort tot de grootste van de wereld. De bank streeft het hoogst mogelijke servicelevel na voor zijn klanten. De IT infrastructuur dient betrouwbaar, flexibel, veilig, schaalbaar en voorbereid te zijn op eventuele uitbreidingen met een solide disaster recovery plan zonder verlies van data (0 RPO).

Lees verder

 

Klantencase: Centraliseren en vernieuwen IT-Infrastructuurcrh

De distributietak van CRH is bezig met een ingrijpende operatie, waarbij alle lokale vestigingen worden aangesloten op een nieuwe gecentraliseerde IT-infrastructuur. Voordat dit IT-project van start ging zijn echter eerst de business-processen grondig gereorganiseerd. De IT is vervolgens als ondersteunende dienst in deze strategie opgenomen.

Lees verder

Klantencase: ICT geeft TVM onderscheidend vermogenlogo-tvm-verzekeringen

Voor de verzekeraar is de ICT-infrastructuur cruciaal, onder meer voor het ontwikkelen van eigen toepassingen waarmee het bedrijf zich onderscheidt van andere verzekeraars. De bedrijfskritische IBM-systemen voor bedrijfsvoering, storage en back-up worden al jaren geleverd door Tectrade.

Lees verder

 

Neem gerust contact met ons op indien u geïnteresseerd bent in andere referenties.

Tel 0345-547040 of mail naar marketing@tectrade.nl

 

Social Media

Volg Tectrade op social media en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Enterprise Hybride IT