SAP HANA op Power als snelheid cruciaal is

Razendsnelle dataverwerking is steeds belangrijker om goede en snelle beslissingen te kunnen nemen

De toenemende belangstelling voor, en sterke vraag naar, Big Data en Business Intelligence komt voort uit een onverminderde groei van digitale informatie die door bedrijven wordt gecreëerd en vastgelegd. Het is voor ondernemingen van groot belang om al die informatie om te zetten in toepasbare inzichten en bedrijfsresultaten. Met real time inzicht in plaats van rapporten die uren/dagen draaien kunnen organisaties voordeel behalen en zichzelf onderscheiden in de markt.

Bij veel organisaties draaien de meest kritische applicaties op SAP HANA

Applicaties waarbij performance en downtime enorme impact op de business hebben. HANA is ontworpen voor de verwerking van grote hoeveelheden data. Maar alleen database (software) en bedrijfs-kennis zullen niet het beoogde rendement bieden. Om optimaal te profiteren van nieuwe technologie speelt het onderliggende platform vaak een ondergeschikte en ondergewaardeerde rol.

Het IBM Powerplatform is speciaal ontworpen voor Big Data, net als HANA

Waar de HANA oplossing initieel geïntroduceerd werd op basis van een Intel oplossing, kent deze oplossing een aantal beperkingen als het gaat om performance, maximalisatie en virtualisatie. IBM Power staat daarentegen bekend als een van de krachtigste platformen, qua speed en performance. De POWER8-processor is speciaal ontwikkeld voor data en is 4x (!)sneller dan de snelste traditionele servers.

Uit recent internationaal onderzoek van ITIC kwamen de IBM Power systemen als de meest betrouwbaarste serversystemen naar voren. Bovendien is de prijs performance verhouding aanzienlijk beter dan de Intel alternatieven en zijn er geen beperkingen op grote ERP modules. HANA op Power werkt op standaard Linux zodat opgebouwde vaardigheden ook in een Power omgeving benut kunnen worden.

 

SAP HANA op Power server is het antwoord op de vraag van het bedrijfsleven voor snellere analyseresultaten

  • Bent u al SAP gebruiker?
  • Bent u van plan om HANA te gebruiken bij uw SAP implementatie?
  • Heeft u er weleens aan gedacht om de key workload op een dedicated Big Data platform te draaien?
  • Haalt u genoeg waarde uit uw ERP systeem?
  • Wilt u uw belangrijke bedrijfsinformatie realtime inzichtelijk krijgen om processen te optimaliseren en resultaten te verbeteren?
  • Wilt u meer flexibiliteit en snelheid bij het draaien van nieuwe queries en rapporten?
  • Wilt u uw data altijd beschikbaar hebben wanneer u het nodig hebt?
  • Hoe lang duurt het normaal gesproken om uw maand/kwartaal of jaar af te sluiten?
  • Wilt u analytics benutten om betere beslissingen te kunnen nemen?

 SAP HANA kan een upgrade naar Power8 eenvoudig verantwoorden!

Wilt u meer snelheid bij het verwerken van uw bedrijfskritische data? Met onze jarenlange ervaring op het gebied van IBM Powersystemen zijn wij als geen ander in staat om organisatie te helpen bij het realiseren van hun doelstellingen op het gebied van veeleisende workloads. Wij kijken graag samen met u hoe u uw infrastructuur voor u kunt laten werken. Neem vandaag nog contact met ons of vraag een Proof of Concept aan. Bel 0345-547040.

 _________________________

Achtergrond informatie:

United Breweries maakt al succesvol gebruik van SAP HANA op Power, back-end jobs gaan tot 50% sneller. Bekijk de usercase met United Breweries over de vele voordelen die zij ondervinden sinds de migratie naar het Powerplatform.

Onderstaande webcast geeft u een goed beeld van de mogelijkheden, download direct ook het bijbehorende Redbook:

 

IBM Power

Social Media

Volg Tectrade op social media en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Enterprise Hybride IT