Data Security & Protectie

Expert op het gebied van Enterprise Wide Data protectie en security oplossingen

De steeds maar toenemende waarde van data en de bedreigingen van vandaag de dag op het gebied van beveiliging zorgen ervoor dat data security en protectie vaak hoog op de agenda staat. Het 100% zeker kunnen vertrouwen op en het veilig gesteld hebben van data en de mogelijkheid deze terug te kunnen zetten, is van levensbelang in de huidige digitale wereld.

Met oplossingen van IBM, EMC HP, Veeam etc, en ons wereldwijde team van data protectie experts bieden wij werkelijk unieke diensten op het gebied van dataprotectie.

Om uw gegevens optimaal te beschermen wilt u weten wie er vanuit binnen (en buiten) de organisatie, wanneer en waar aan welke data zit en wat zij ermee doen. Het is tevens van belang te weten of er gedrag wordt vertoond dat buiten het normale valt en of er dan wordt opgetreden. Met de juiste oplossingen wordt er meteen actie ondernomen als er afwijkende handelingen worden verricht.

Zonder handmatige tussenkomst, zonder dat het te laat is.

In een hybride cloud omgeving is data protectie een cruciale factor, de ontsluiting naar buiten toe, de connectie naar de cloud, moet gebaseerd zijn op betrouwbare enterprise security-oplossingen.

Beveiliging vindt plaats op zoveel gebieden binnen en buiten uw IT-infrastructuur: op uw mobile devices, op servers, netwerk switches, door middel van hardware en software matige firewalls en endpoint management.

Weet u waar de meeste bedreigingen vandaan komen en welke stappen u kunnen helpen bij het beveiligen van uw data? Voorkom interne datalekken maar ook aanvallen van cybercriminelen.

 

Bekijk onze video-animatie en infographic en wees voorbereid:

Lees verder:

Beveiliging van bedrijfsgegevens Ransomware IBM Security oplossingen

 

 

 

Social Media

Volg Tectrade op social media en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Enterprise Hybride IT