Software defined data center

Bereik nieuwe niveaus van schaalbaarheid, beschikbaarheid en flexibiliteit

 

Software defined computing en storage oplossingen

Business doelstellingen kunnen vaak alleen gerealiseerd worden als de infrastructuur efficiënt ondersteuning kan bieden. De IT infrastructuur dient snel en op aanvraag beschikbaar te zijn. Met een Software Defined Data Center is dit mogelijk en heb je geen beperkingen op het gebied van snelheid en flexibiliteit. Bovendien neemt de beheersdruk en de daaraan gekoppelde OPEX af.

Organisaties met een Software Defined Data Center (SDDC) zullen eenvoudiger kunnen uitbreiden, sneller innoveren en nieuwe oplossingen efficiënter op de markt kunnen brengen. SDDC is meer dan technologie alleen. Door eerdergenoemde veranderingen in de kostenstructuur van datacenters krijgen organisaties de vrijheid om meer in hun eigen onderneming te investeren.

Gartner verwacht dat het SDDC aandeel wereldwijd zal stijgen van 4% in 2015 naar ruim 60% in 2020

Software Defined

Tectrade helpt diverse nationale en internationale organisaties bij het moderniseren en virtualiseren van serverinfrastructuren. Hierbij verbeteren wij de beheerbaarheid en beschikbaarheid door de implementatie van cloud management en monitoring oplossingen. Het moderne datacenter in de wereld van Enteprise Hybride IT is gevirtualiseerd, altijd beschikbaar, flexibel en enabled voor de dynamische cloud.

De juiste data op de juiste plaats

Bij de implementatie van een virtuele infrastructuur is het van groot belang om vooraf je business (processen) goed in kaart te brengen. Wij ondersteunen bij het op de juiste en meest effectieve manier verwerken en opslaan van de steeds toenemende hoeveelheid data. Het is belangrijk dat de juiste data op de juiste plek wordt opgeslagen, zodanig efficiënt dat u uw data beheert en niet andersom.

Met de juiste oplossingen kunt u uw storage kosten met wel 90% omlaag brengen door de verregaande automatisering en efficiëntere inzet van uw resources.

 Wij kunnen u adviseren en begeleiden in het pad naar een Software Defined Datacenter.

Software Defined Computing Software Defined Storage Meer Snelheid & Efficiency

 

 

 

Social Media

Volg Tectrade op social media en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Enterprise Hybride IT