Cloud & Managed services

De slimste oplossing op de slimste manier beheerd

 

Dynamische hybride cloud-infrastructuur 

Er zijn goede redenen om het ontwerp, de bouw en het permanente beheer van uw cloud-oplossing aan een professionele derde partij uit te besteden. Uw medewerkers kunnen zich richten op strategische, waarde toevoegende, IT-projecten èn u hoeft geen extra mensen met specialistische kennis aan te nemen.

Oplossingen en managed services voor complexe, data intensieve organisaties

Van een interne private cloud tot externe private en publieke cloud-diensten. Wij zorgen voor een end-to-end veilige, flexibele, dynamische en altijd beschikbare data-infrastructuur. In samenspraak met u ontwerpen en bouwen we een dynamische hybride cloud-oplossing die helemaal aan uw zakelijke doelstellingen voldoet.

Met lagere kosten, hogere snelheden, meer efficiëntie en flexibiliteit zodat u maximaal profiteert van de cloud. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over veiligheid en prestaties die gepaard gaan met een zelf geïmplementeerde oplossing.

Dagelijkse beheertaken, monitoring en reporting

Is uw infrastructuur eenmaal volledig operationeel, dan beheren we die graag volledig voor u.
Met onze managed service die in-house, private cloud en public cloud omvat.

Laat Tectrade uw dagelijkse beheertaken uitvoeren en gebruik uw tijd en middelen voor de zaken die er echt toe doen. Of laat ons een enterprise class monitoring en reporting dienst implementeren, zodat uw interne beheerorganisator beter en sneller beslissingen kan nemen en eventuele problemen sneller geïsoleerd en opgelost worden.

Tectrade: Best Cloud & Managed Services partner of the year Award voor Cloud & Managed Services

Met een SLA op maat, krijgt u 100% inzicht in onze prestaties en 24/7 toegang tot onze vriendelijke, professionele supportcommunity. Ontzorging in optima forma en met mogelijkheden tot follow the sun-support, uniek voor een Nederlandse IT-dienstverlener.

Niet voor niets won Tectrade met haar Cloud & Managed Services portfolio de Dutch IT-Channel Award 2015 en dit jaar is Tectrade uitgeroepen tot Value added Reseller of the Year.

Maak gerust een afspraak en bezoek Tectrade’s Cloud Innovation Center waar onze solution architecten en consultants alle denkbare oplossingen nabouwen, demonstreren en simuleren. Natuurlijk komen wij ook graag bij u langs als dat uw voorkeur heeft. 

Tectrade’s cloud aanpak VMware op Softlayer  Tectrade BackupAssist Tectrade CloudAssist  Cloud Brokerage Services

Social Media

Volg Tectrade op social media en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Enterprise Hybride IT